Skip to main content

Bureau

Web

Hjemmesider & E-commerce

Hos Redhill arbejder vi med mange forskellige CMS-platforme, men har et særligt fokus på open source CMS’er. Vores vurdering er, at du som kunde i længden er bedst stillet med en open source platform.

Hvad er open source?

Begrebet open source (åben kildetekst, åben kildekode, fælleskode) stammer fra slutningen af 1990’erne og betyder, at platformen i sig selv er åben, og at koden er gennemsigtig. Dette er vigtigt for os, men også for jer som kunde, da I får en platform, der altid har mange muligheder – og som følger med tiden.

Hvilken platform er bedst til jer?

Dette vurderes individuelt med jer. Vi danner os et overblik over jeres krav, og hvad I ønsker at få ud af jeres side. Derefter vil vi anbefale det CMS, vi mener bedst kan løfte opgaven – og vokse med jer.

Web har udviklet sig meget og må ikke være en udfordring/flaskehals i dag. Målet er at have en dynamisk platform at arbejde med, således at man rimelig let kan vende retningen, hvis der skulle være behov for dette.

Vi fokuserer på at lave løsninger, som er bygget effektivt og enkelt, og som overholder søgemaskinernes krav og giver jer en frihed til at kunne arbejde med jeres løsning – uden at skulle ringe til en konsulent.

Hvordan hænger dette sammen med E-commerce?

E-commerce-verdenen har i dag mange KPI’er. Det er altid rart at se omsætning og besøgstal stige og måske endda også opleve ordremængden stige – undtagen hvis det gennemsnitlige ordrebeløb falder.

Her er det, at en dynamisk platform kommer til sin ret; når man optimerer sin E-commerce løsning, prøver at optimere sin konverteringsrate eller prøver at teste, hvorfor man måske mister kunder. Så det er vigtigt at kunne arbejde med sin platform, uden at man skal investere halvdelen af ens omsætning.

Vi kan hjælpe jer med både: hosting, teknikken og rådgivningen til den bedste platform – og endda også med betalingsløsninger og integration til ERP-systemer, hvis I skulle have behov for dette.

Sælger
Sælger
Sælger