Tekstil

Find de rette tekstiler til din virksomhed – fra arbejdstøj og profiltøj, til smart og moderne sportstøj. Vi har lang erfaring med at finde de perfekte tekstil-løsninger, og garanterer en høj kvalitet af både stoffet og det tilhørende tøjtryk.

Profiltøj

Vi forhandler profiltøj i høj kvalitet, der samtidig både er behageligt og moderne. Firmatøjet skal selvfølgelig være i orden, når man repræsenterer virksomheden hos kunder eller ude på messer og events. Vi har alt fra skjorter og blazere til T-shirts og kasketter.

Vi påtrykker selv logo og evt. budskaber på tøjet, og ønsker du brodering på tøjet til dine medarbejdere, så kan vi også sagtens hjælpe med det.

Kom og besøg vores showroom, eller kontakt vores tekstil-afdeling for at høre nærmere om vores smarte profiltøj.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Sportstøj

Vi leverer et stort udvalg af sportstøj til når virksomheden skal ud og deltage i aktive events, såsom DHL-stafetten, eller blot til at lade medarbejderne brande virksomheden i fritiden.

Vores sportstøj er i god kvalitet, åndbart og med behagelig pasform. Der er flere muligheder for farver og materialer, og med mange kombinationsmuligheder og unikke sammensætninger. Sportstøj er heller ikke nødvendigvis kun en T-shirt. Vores tillægsprodukter giver medarbejderen stor værdi i en aktiv livsstil. Vi tilbyder hele udstyrspakken, uanset om det er til løb, cykling eller holdsport.

Vi bidrager med god rådgivning og hjælper gerne med at finde de produkter der passer til jeres brand og ønsker. Medarbejdernes sundhed og velvære er altid en god investering.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Arbejdstøj

Find det praktiske arbejdstøj hos os – vi har til stort set alle brancher og håndværk. Vi forhandler en lang række kendte tøjmærker, såsom Kanvas og Blåkläder, der alle producerer slidstærkt arbejdstøj med fokus på sikkerhed og funktionalitet. Alt er lavet i robuste materialer, der passer til alle arbejdsopgaver. Vi tilbyder hele pakken fra top til tå og alt med branding af jeres identitet. Arbejdsbukser, arbejdsjakker, arbejdshandsker, arbejdssko og diverse sikkerhedsudstyr – vi dækker dine behov for at klæde dine medarbejdere sikkert og behageligt på.

Kontakt vores tekstil-afdeling for at høre mere om mulighederne, eller kom og se vores showroom, for at se udvalget af arbejdstøj. Er der specifikke ønsker om leveringsinterval, opbevaring, specielle produkter mm. så kan vi også tage en dialog om mulighederne, for at finde den helt rigtige løsning.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik· Cookiespecification