Arbejdstøj

Find det praktiske arbejdstøj hos os – vi har til stort set alle brancher og håndværk. Vi forhandler en lang række kendte tøjmærker, såsom Kanvas og Blåkläder, der alle producerer slidstærkt arbejdstøj med fokus på sikkerhed og funktionalitet. Alt er lavet i robuste materialer, der passer til alle arbejdsopgaver. Vi tilbyder hele pakken fra top til tå og alt med branding af jeres identitet. Arbejdsbukser, arbejdsjakker, arbejdshandsker, arbejdssko og diverse sikkerhedsudstyr – vi dækker dine behov for at klæde dine medarbejdere sikkert og behageligt på.

Kontakt vores tekstil-afdeling for at høre mere om mulighederne, eller kom og se vores showroom, for at se udvalget af arbejdstøj. Er der specifikke ønsker om leveringsinterval, opbevaring, specielle produkter mm. så kan vi også tage en dialog om mulighederne, for at finde den helt rigtige løsning.


Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik· Cookiespecification