Tryk & print

Lige meget hvordan I ønsker at markedsføre jer udadtil, så er en god tryksag med til at definere jeres brand. Vælg det rigtige papir, der underbygger jeres brand, og opnå en høj trykkvalitet – både når det gælder offsettryk og digital tryk.

Offset

Tryksager i alle størrelser

Vi er leveringsdygtige i alle former for tryksager – alt fra visitkort, flyers og brochurer til kalendere, bøger og meget mere.

Lige meget, hvordan I ønsker at markedsføre jer udadtil, så er en god tryksag med til at definere jeres brand. Vi kan hjælpe jer med at fremstå, som I ønsker at blive opfattet, vælge det rigtige papir, der underbygger jeres brand og udføre det færdige produkt i en høj trykkvalitet.

Kontakt os gerne allerede før, I går i gang med et grafisk design. Det kan spare jer for masser af tid og penge i materialevalg og tryk. Brug os som sparringspartnere – også når det gælder papirtykkelse, farvevalg, materialer osv.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Digital

Små og store tryksager

Vi kan levere alle typer tryksager – og både i små og store oplag, uanset om det er visitkort, flyers, brochurer, plakater, bøger eller noget derimellem.

Uanset, hvordan I ønsker at markedsføre jer udadtil, vil en god tryksag være med til at synliggøre jeres brand. Vi kan hjælpe jer med at fremstå og blive opfattet præcis, som I ønsker. Vi kan guide jer til det rigtige papir, der vil underbygge jeres brand og levere det færdige produkt i en høj trykkvalitet – også når det gælder digitalt tryk.

Kontakt os gerne allerede inden, I starter op med et grafisk design. Vi står til rådighed med vejledning vedrørende papirtykkelse, farvevalg, materialer osv. Det kan spare jer for både tid og penge i forhold til materialevalg og trykmetode.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Bogbind

Færdiggørelse af tryksager

Stort set alle former for tryksager kræver en slut finish for at fremstå professionel og iøjnefaldende.
Vi leverer din tryksag – stor som lille – færdigforarbejdet, så den fremstår præsentabel.

Efter trykning – offset såvel som digitalt – færdigforarbejder vores bogbindere jeres tryksager. Visse tryksager kræver blot en renskæring, andre skal falses/foldes, limes, hæftes, hulles, samles eller færdigmonteres i en eller anden form. Denne sidste finish får jeres tryksag til at fremstå professionel og præsentabel.

Kontakt os gerne og hør om vores mange muligheder for yderligere hjælp til at få jeres færdige tryksag ekstra lækkert i hus. Vi lytter til jeres ønsker og står klar som sparringspartnere, hvis I har specielle ønsker og behov i forhold til færdiggørelsen af jeres tryksag.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Stans / Præg

Tryksager i relief og i forskellige former og faconer

Udstansning og prægning kan være et fantastisk værktøj til at få jeres tryksager til at træde i karakter og fange øjet.

Det muligt at tilføre jeres tryksag et ekstra individuelt udtryk f.eks. ved præge et logo eller en anden form som et relief i overfladen (typisk på en forside) eller evt. udstanse i en given form eller blot runde hjørner. En omslagsmappe er et klassisk eksempel på en udstanset tryksag, hvor man efter ønske kan tilføre forskellige former på flapperne, slidser til visitkort, udstanset rude til adressering osv.

Kontakt os gerne og hør om de utallige muligheder for at løfte jeres tryksag og give den et individuelt udtryk med en udstansning og/eller prægning.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Brevfletning

Adressering af breve og flet af navne- og kontaktinfo

Udover selve trykningen tilbyder vi også mulighed for adressering og fletning af navne- og kontaktinfo på f.eks. nyhedsbreve eller lignende.

Hvis jeres tryksag består af en samlet forsendelse, der skal målrettes og adresseres til specifikke personer, tilbyder vi at stå for både adressering, flet af navne- og kontaktinfo og forsendelsen ud til jeres slutbruger.
Det kan spare jer for både tid og penge, at jeres samlede udsendelse bliver håndteret i en samlet process i forbindelse med trykningen her hos os.

Kontakt os gerne og hør om vores muligheder for at hjælpe jeres tryksag hele vejen ud til jeres slutbruger, medarbejder eller kunde.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Pakning

Målrettet og funktionel pakning af dine tryksager er også en opgave vi vægter højt.

Inden vi leverer jeres tryksager har vi pakket dem hensigtsmæssigt – og hvis I har specialønsker til opdeling og fordeling imødekommer vi naturligvis også disse.

Er jeres tryksager en del af en større kampagne, hvor de skal opdeles og fordeles til forskellige modtager, står vi også gerne for kampagnepakning/sampakning af forskellige elementer til distribution. Vi tilbyder også færdigmontering eller samling af f.eks. mapper, salgsdisplays m.m. i forbindelse med pakning før levering.

Kontakt os gerne og fortæl om jeres ønsker og behov i forbindelse med pakning, levering og forsendelse – så vil vi finde den bedst mulige løsning til jeres behov.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik· Cookiespecification