Storformat

Det handler om at blive set og gøre indtryk. Det handler om at opbygge jeres brand omkring et godt budskab – og at få præcis det udtryk frem, som I ønsker.

Skal I lave markedsføring i de helt store formater, så kan vi rådgive jer om valg af materialer til brug inde såvel som ude.

OUTDOOR

Synliggør dine budskaber med outdoor markedsføring i høj kvalitet. Vi kan hjælpe med at finde de bedste medier og skabe flotte resultater.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Akustik

Kombiner en stilfuld kontorindretning med effektive akustikløsninger. Vi har stor erfaring med at få det optimale ud af akustikpladerne.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

MESSE

Vi er specialister i at producere udstyr og stande til messer og udstillinger – og til at markedsføre kunder, der er til et event. Vi tilbyder professionel ekspertrådgivning til at få det optimale ud af jeres messestand, og vi kan finde kreative løsninger til enhver praktisk eller grafisk udfordring.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Plakater

Når du får trykt dine plakater, A-skilte eller posters hos os, sørger vi selvfølgelig for at bistå dig med faglig rådgivning og vejledning, til at vælge de rette materialer og formater. Vores specialister i storformat kan også hjælpe med den grafiske del, eller blot med at tilrette materialet, så du får det bedste slutresultat som kunde.

Hos Redhill går vi naturligvis meget op i bæredygtighed, og kan som svanemærket trykkeri levere FSC®-certificerede og CO2-neutrale tryksager. Vi går samtidig ikke på kompromis med den gode kvalitet, og vi er stolte af de robuste og slidstærke plakater og posters vi trykker. Kontakt os for at høre mere om vores plakat-produktion, og om de mange muligheder der findes.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Rollup

Vi leverer roll-up systemer I højeste kvalitet, så din virksomhed kan fremstå professionel og moderne på messer og events, og gøre en forskel når der skal videreformides information til kunder og besøgende. Gør din messestand til et unikt tilløbsstykke, og sørg for at dit budskab når ud til jeres målgruppe.

Roll-up banneret bliver leveret sammen med selve skinne-systemet, og det er både nemt og sikkert at sætte op. Vores specialister står naturligvis altid til rådighed for at besvare spørgsmål, eller til at rådgive om hvordan man bedst gør brug af en roll-up, mht. indhold og design.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

POS

Vælg os som din samarbejdspartner når du skal have produceret POS-materiale, for at promovere dine varer og services. POS, eller Point of Sale, er betegnelsen for udstillingsmateriale der kan laves i alt fra bæredygtigt pap og karton, til stof og metal, og som bruges i butikker, til events eller på messer.

Vores specialister er eksperter i at skræddersy unikke POS-løsninger, uanset om du vælger traditionelle fysiske displays, store som små, eller har ambitioner om skabe opmærksomhed med større kreative displays.

Kontakt os for at høre mere om de mange muligheder, og bliv inspireret til at få mest muligt ud af din in-store markedsføring.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Banner

Vi trykker vores storformat-bannere i den bedste kvalitet, uanset dine ønsker til størrelser og udformning. Vi hjælper gerne med at vælge det helt rigtige materiale og format, og måler gerne selv af for at sikre os det bedste resultat. Vores professionelle montører opsætter til sidst bannerne, og vi holder selvfølgelig dialogen åben, så du altid kan komme med feedback og få løbende rådgivning til dine bannere.

Vores specialister i vores storformat-afdeling sørger for at du får de mest holdbare og slidstærke bannere, hvor farverne ikke falmer, så du kan sikre dine budskaber mod vind og vejr.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Bildeko

Få jeres firmabiler og varevogne dekoreret med jeres eget design og brug denne oplagte reklameplads til at komme ud med jeres budskaber i offentligheden. Vi producerer wrapping i høj kvalitet, og kan hjælpe med alt fra tryk og påsætning af de helt små logoer til at foliere alle fladerne på din bil. Vi kan naturligvis også hjælpe med grafisk inspiration til at få jeres køretøjer til at synliggøre sig på vejene, og til hvilke budskaber der bedst præsenterer jeres virksomhed.

Busdeko

Overvejer du at gøre brug af busdeko til at reklamere for din virksomhed og dets produkter og services, så kan vi også hjælpe med at skille jer ud, og udnytte denne plads på den bedst mulige måde.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Klistermærker

Vi trykker klistermærker, stickers og labels i mange afskygninger, og vi bestræber os naturligvis altid på at levere i den bedste kvalitet og til en god pris. Vores storformat-afdeling kan vejlede i de mange muligheder der er med klistermærker, fra emballering, pakning og andre praktiske formål, til de mere underholdende former for markedsføring.

Vores klistermærker kan både laves som permanente eller aftagelige stickers. Vi har hurtig levering, og har du brug for kreativ sparring til at gøre mere ud af dine klistermærker og labels, er du også mere end velkommen til at kontakte vores team af specialister.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Skilte

Vi kan tilbyde et bredt udvalg inden for skiltning, hvad enten vi taler om stormsikre facadeskilte eller iøjefaldende LED-skilte. Vi kan trykke i de fleste størrelser, store som små, og er altid garant for den bedste kvalitet og ekspertrådgivning.

Har du et ønske om specialdesignede skilte, er du også velkommen til at kontakte os, for at høre hvad der er muligt, og hvad der er den bedste løsning for dig.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Udskårne bogstaver

Til kontormiljøet vil udskårne bogstaver virkelig fremstå imponerende og smagfulde. Vælg dette lækre alternativ til de mere traditionelle løsninger såsom skilte og foliering. Vores specialister tager gerne ud og måler op, inden vi producerer bogstaverne, og sender vores professionelle montører ud for at sætte dem op.

Har du specielle ønsker til materiale eller størrelser, kan du altid kontante os for rådgivning og inspiration.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Gulvfolier

Tag gulvene i brug når der skal formidles budskaber, eller når butikken skal indrettes. Med gulvfoliering kan du udnytte pladsen, og bruge den som alt fra vejvisning og nudging til at dele vigtig information med de besøgende.

Vores gulvfolie er naturligvis både slidstærk og holdbar, samtidig med at det efterlader gulvene i samme tilstand som inden folierne blev monteret. Vi kan producere gulvfolier i stort set alle størrelser og former, og hjælper også gerne med inspiration til mere kreative og unikke former for gulvreklame.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Billedrammer

Find rammerne til virksomhedens kunst hos os. Vi kan hjælpe med rammer i alle størrelser, farver og materialer. Sammen kan vi afkode jeres unikke stil og sørge for, at vægdekorationen på jeres kontorer er helt i top. Vi står inde for den gode kvalitet og kommer gerne med gode råd og vejledning til, hvordan I vælger de perfekte rammer.

Kontakt os for at høre mere – eller for at få et godt tilbud på jeres rammer.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik· Cookiespecification