Skip to main content

Bureau

Nyhedsbreve

Der kan være mange fordele ved at udsende nyhedsbreve. Man skal bare vide, hvad man har med at gøre.
Ved at have en regelmæssig gennemarbejdet udsendelse ugentligt eller månedligt, baseret på en langsigtet strategi, kan I bruge nyhedsbrevet til at holde jeres brand i “top of mind”.

Når kunderne har jer i tankerne, kan det påvirke deres næste købsbeslutning og/eller måske endda sikre, at jeres brand bliver anbefalet videre til andre.

Nyhedsbrevets bagside

Nyhedsbreve har desværre fået et lidt dårligt ry, da de oftest anses som spam og læsning, der bliver prioriteret lavt. Det kræver derfor mere at lave flotte relevante nyhedsbreve, der aktiverer kunderne og skaber effekt – i en allerede konkurrenceramt indbakke.

Også her kan vi hjælpe jer med at gøre en forskel. Vi drager strategi, kampagner mv. ind i jeres nyhedsbreve, får dem opsat til størst effektivitet – og monitorerer effekten sammen med jer.

Som mange andre processer i denne verden er det en gensidig sparringsproces mellem jer og os, der skaber den bedste effekt for jer. Dermed skaber vi værdi – både for jer og jeres kunder.

Vi arbejder sammen med jer om at segmentere jeres kunder, målrette indholdet og skabe flere virksomhedsambassadører, der fortæller jeres historie videre.

Sælger
Sælger
Sælger