Skip to main content

Web Tekst Kategori: Merchandise

Kuglepenne

Vi har et stort udvalg af reklameartikler i vores merchandise-afdeling, bl.a. kuglepenne med logo, der jo altid er en nødvendighed på kontoret. Vi har alt fra enkle og billige kuglepenne, til de ergonomiske varianter i høj kvalitet. Om det udelukkende er til kontoret og jeres medarbejdere, eller til besøg på messer og events, så er det optimalt at have gode firmakuglepenne ved hånden. Der er mange muligheder at vælge imellem, så du er naturligvis velkommen til at besøge vores showroom, og se de forskellige varianter, og måske blive inspireret af vores andet merchandise. Du kan selvfølgelig selv...

Læs videre

Drikkedunke

Få jeres egne flotte drikkedunke med logo, og spar miljøet for en masse unødig plastic. Vi har et stort udvalg i drikkedunke, og du kan vælge mellem flere materialer og størrelser, fra de helt simple i hård plast til de eksklusive varianter i let metal, der holder drikkevarerne kølige og forfriskende. Vores drikkedunke produceres naturligvis bæredygtigt, og uden brug af BPA, eller andre skadelige stoffer. Kontakt vores merchandise-afdeling for at høre mere om mulighederne.

Læs videre

Krus

Bestil dine krus og kopper med firmalogo hos os. Vi har et bredt sortiment, fra rustikke keramiske krus til praktiske termokopper. Hold kaffen varm i et lækkert design og brug koppen eller kruset til at reklamere for dit brand. Kontakt vores merchandise-afdeling, der sidder klar til at rådgive om alt fra størrelser og materialer, når der skal vælges krus og kopper til virksomheden.

Læs videre

Reklamegaver

Find de perfekte reklamegaver hos os. Vi har et stort og spændende sortiment af reklamegaver, der kan optimere jeres branding når I mødes med jeres kunder og målgrupper. Vores giveaways og merchandise er altid i høj kvalitet, og vi sørger selvfølgelig for at levere til tiden. Kontakt os for at høre mere om vores mange reklamegaver, og bliv inspireret af vores store udvalg.

Læs videre

Slik og vand

Vi har et bredt udvalg af søde sager og snacks, når der skal bestilles slik og vand til virksomheden, eller ud til jeres messestand, for at give besøgende noget at tage med hjem derfra. Vi har naturligvis også lækre sunde alternativer, så der er noget for enhver smag. Kvaliteten er altid i top, og vi leverer til tiden. Indpakning og emballager kan trykkes med jeres logo, og vi hjælper også gerne med gode råd til at navigere i det store udvalg i slik, vand og firmasnacks. Kontakt vores merchandise-afdeling for at høre mere om mulighederne.

Læs videre

Firmagaver

Skal jeres firmagaver skille sig ud og gøre indtryk, når medarbejderne skal forkæles og belønnes, så vend jeres specifikke gaveønsker med os. Vi kan hjælpe med at finde de rigtige firmagaver, fra sammensætning af de klassiske gavekurve og design på gavebeviser, til de sjove og skæve gaveideer. Vores merchandise-afdeling kan hjælpe jer med at få bestilt de helt rigtige firmagaver og firmajulegaver, og sørge for at gaverne leveres til tiden. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Læs videre