Skip to main content

Web Tekst Kategori: Storformat

Billedrammer

Find rammerne til virksomhedens kunst hos os. Vi kan hjælpe med rammer i alle størrelser, farver og materialer. Sammen kan vi afkode jeres unikke stil og sørge for, at vægdekorationen på jeres kontorer er helt i top. Vi står inde for den gode kvalitet og kommer gerne med gode råd og vejledning til, hvordan I vælger de perfekte rammer. Kontakt os for at høre mere – eller for at få et godt tilbud på jeres rammer.

Læs videre

Gulvfolier

Tag gulvene i brug når der skal formidles budskaber, eller når butikken skal indrettes. Med gulvfoliering kan du udnytte pladsen, og bruge den som alt fra vejvisning og nudging til at dele vigtig information med de besøgende. Vores gulvfolie er naturligvis både slidstærk og holdbar, samtidig med at det efterlader gulvene i samme tilstand som inden folierne blev monteret. Vi kan producere gulvfolier i stort set alle størrelser og former, og hjælper også gerne med inspiration til mere kreative og unikke former for gulvreklame.

Læs videre

Udskårne bogstaver

Til kontormiljøet vil udskårne bogstaver virkelig fremstå imponerende og smagfulde. Vælg dette lækre alternativ til de mere traditionelle løsninger såsom skilte og foliering. Vores specialister tager gerne ud og måler op, inden vi producerer bogstaverne, og sender vores professionelle montører ud for at sætte dem op. Har du specielle ønsker til materiale eller størrelser, kan du altid kontante os for rådgivning og inspiration.

Læs videre

Skilte

Vi kan tilbyde et bredt udvalg inden for skiltning, hvad enten vi taler om stormsikre facadeskilte eller iøjefaldende LED-skilte. Vi kan trykke i de fleste størrelser, store som små, og er altid garant for den bedste kvalitet og ekspertrådgivning. Har du et ønske om specialdesignede skilte, er du også velkommen til at kontakte os, for at høre hvad der er muligt, og hvad der er den bedste løsning for dig.

Læs videre

Klistermærker

Vi trykker klistermærker, stickers og labels i mange afskygninger, og vi bestræber os naturligvis altid på at levere i den bedste kvalitet og til en god pris. Vores storformat-afdeling kan vejlede i de mange muligheder der er med klistermærker, fra emballering, pakning og andre praktiske formål, til de mere underholdende former for markedsføring. Vores klistermærker kan både laves som permanente eller aftagelige stickers. Vi har hurtig levering, og har du brug for kreativ sparring til at gøre mere ud af dine klistermærker og labels, er du også mere end velkommen til at kontakte vores team af...

Læs videre

Bildeko

Få jeres firmabiler og varevogne dekoreret med jeres eget design og brug denne oplagte reklameplads til at komme ud med jeres budskaber i offentligheden. Vi producerer wrapping i høj kvalitet, og kan hjælpe med alt fra tryk og påsætning af de helt små logoer til at foliere alle fladerne på din bil. Vi kan naturligvis også hjælpe med grafisk inspiration til at få jeres køretøjer til at synliggøre sig på vejene, og til hvilke budskaber der bedst præsenterer jeres virksomhed. Busdeko Overvejer du at gøre brug af busdeko til at reklamere for din virksomhed og dets produkter og services, så kan vi...

Læs videre