Skip to main content

HVAD ER KONCEPTUDVIKLING?

Hvis din virksomhed ønsker at ramme en specifik målgruppe, f.eks. med lanceringen af et nyt brand, produkt, en service eller et abonnement, kan I sammen med Redhill opbygge rammerne for, hvordan dette gøres mest optimalt – vi udvikler altså konceptet bag og styrker kommunikationen mellem jer og kunderne.


HVORNÅR SKAL DU KONCEPTUDVIKLE?

Hvis du vil være sikker på, at konceptudvikling er relevant for dig, kan du altid kontakte os for en uforpligtende snak – men ellers er der her lidt tommelfingerregler til, hvornår det giver mening at udvikle på konceptet.

RAM PLET MED DIT KONCEPT

Der er en mærkbar større succesrate, når man har fået styr på sin målgruppe, kommunikationsform og valg af markedsføringskanal. Hos Redhill er vi med hele vejen fra den spæde idé til udformningen og selve eksekveringen – så kan du være sikker på at ramme rigtigt.


SPILD IKKE DINE TALENTER

Har du en god idé til dit brand eller virksomhed, er det oplagt at få defineret et koncept omkring det. Det er en strategisk opgave der bl.a. kræver kunde- og markedsforståelse – hos Redhill kan vi give dig den sparring du har behov for, så dit budskab kan nå ud til de rette segmenter.

Lyder konceptudvikling interessant? Så kontakt Redhill for at få den korrekte rådgivning og sparring. 

Gurmukh Sagoo

Digital chef
gs@redhill.dk