Skip to main content

HVAD ER ET BUREAU?

Her i Redhill er bureauet først og fremmest en kreativ samarbejdspartner for kunderne, der både rådgiver om og udvikler fysisk og digital markedsføring. Et bureau forstår sine kunders udfordringer, og kan med brede kompetancer inden for grafisk kommunikation skabe både kort- og langsigtede løsninger.


HVILKEN VÆRDI HAR EN KREATIV KAMPAGNE?

Ofte får du faktisk mere værdi for markeds­føringskronerne når du tænker en kreativ strategi, og samtidig hjælper det naturligvis også med at skille dig ud fra den stigende mængde af konkurrerende markedsføring.

HAR DU MØDT DIT BUREAU I DAG?

Der findes mange farverige fordomme om kreative bureaufolk, men i virkeligheden består et bureau af flere forskellige typer medarbejdere. Det styrker både diversiteten og kundeforståelsen, og gør det muligt at løse stort set alle slags grafiske opgaver. Kig endelig forbi, så du kan møde vores bureau i Hillerød.


Du er altid velkommen til at kigge forbi vores Bureau – måske vi kan hjælpe dig med at udvikle den næste kreative kampagne.

Gurmukh Sagoo

Digital chef
gs@redhill.dk

HVOR MANGE REKLAMER SÅ DU I GÅR?

Vi bombarderes af markedsføring fra alle kanter, både subtilt og mere direkte. Op imod 10.000 reklamer om dagen bliver det til, fysisk og digitalt – tag en snak med vores erfarne kreative bureau, så vi sammen kan se på hvordan du bedre kan synliggøre din forretning.