fbpx

Web

Hjemmesider & E-commerce

Vi arbejder med mange forskellige CMS-platforme men primært med open source CMS'er. Dette gør vi, da vi ønsker at vores kunder altid står bedst muligt.

Hvad er open source? Begrebet open source (åben kildetekst, åben kildekode, fælleskode) stammer fra slutningen af 1990'erne, og betyder at platformen i sig selv er åben og at koden er gennemsigtig. Dette er vigtigt for os, men også for jer som kunde da I får en platform der altid har mange muligheder og som følger med tiden.

Hvilken platform er bedst til jer? Dette vurderes individuelt med jer. Vi danner os et overblik over jeres krav og hvad I ønsker at få ud af jeres side, og så vil vi anbefale det CMS vi mener bedst kan løfte jeres opgave og som vil skalere sig bedst med tiden til jer. 

Web har udviklet sig meget og må ikke være en udfordring/flaskehals i dag. Målet er at have en dynamisk platform at arbejde med, således at man rimelig let kan vende retningen hvis der skulle være behov for dette.

Vi fokuserer på at lave løsninger som er bygget effektivt og enkelt, som overholder søgemaskinernes krav og giver jer en frihed til at kunne arbejde med jeres løsning uden at skulle ringe til en konsulent. 

Hvordan hænger dette sammen med E-commerce?

E-commerce-verden i dag har mange KPI'er. Det er altid rart at se omsætning og besøgstal stige måske endda også opleve ordremængden stige

....undtagen hvis gennemsnitsordre-beløbet falder. 

Så er det her en dynamisk platform kommer til sin ret. Når man optimerer sin E-commerce løsning, prøver at optimere sin konverteringsrate eller prøver at teste hvorfor man måske mister kunder, så er det vigtigt at kunne arbejde med sin platform uden at man skal investere halvdelen af ens omsætning. 

Vi kan hjælpe jer med både hosting, teknikken og rådgivningen til den bedste platform, endda også med betalingsløsninger og integration til ERP-systemer hvis I skulle have behov for dette. 

Kontakt os hvis I ønsker en uforpligtende samtale om jeres løsning.

Hvad kan vi ellers...?

Tryk & Digital tryk

Læs mere

Storformat print

Læs mere

Koncept, Strategi & design

Læs mere

Digital Markedsføring

Læs mere

Digitale bannere

Læs mere

SEO

Læs mere

SEM

Læs mere

SoMe

Læs mere

Nyhedsbreve

Læs mere

Kontakt os


Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik