fbpx

Tryk & Print

Små og store tryksager

Tryksager fra flyer og brochurer til bøger, kalendere og meget mere

Lige meget hvordan I ønsker at markedsføre jer udadtil, så er en god tryksag med til at definere jeres brand. Fremstå som I ønsker at blive opfattet. Vælg det rigtige papir, der underbygger jeres brand, og opnå en høj trykkvalitet – både når det gælder offsettryk eller digital tryk.

Kontakt os gerne før I går i gang med et grafisk design. Det kan spare jer masser af tid og penge i materialevalg og tryk. Brug os som sparringspartnere lige meget om det gælder papirtykkelse, farvevalg, materialer osv.

Det helt store format

Fra messestand til storformat plakater og outdoor-skilte i alle størrelser

Det handler om at blive set og gøre indtryk. Det handler om at opbygge jeres brand omkring et godt budskab og få det udtryk frem, som I ønsker.

Skal I lave markedsføring i de helt store formater, så kan vi rådgive jer om valg af materialer til brug inde såvel som ude. Særligt udenfor er det vigtigt at overveje holdbarhed og slid fra vejr og vind.

Ta’ en dialog med os om mulighederne inden for storformat plakater, vinduesstreamere, gadeskilte eller udstillinger, inden I går i gang – så kan vi hjælpe jer til det rette valg – og til den rigtige pris.

Kom i mål med grafisk ekspertise

Opsætning og tryk – kom sikkert i mål med jeres tryksag. Vi har ekspertisen til at rådgive jer

Vi har AD’er og grafikere i huset, som har stor erfaring og viden om resultatet på tryk. Det betyder, at vi kan rådgive jer om design og assistere jer med både opsætning og tryk. Kom hurtigt i mål med tryksagen med alt ekspertise samlet ét sted.

Hvad kan vi ellers...?

Storformat print

Læs mere

Web

Læs mere

Koncept, Strategi & design

Læs mere

Digital Markedsføring

Læs mere

Digitale bannere

Læs mere

SEO

Læs mere

SEM

Læs mere

SoMe

Læs mere

Nyhedsbreve

Læs mere

Kontakt os


Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik