fbpx

Nyhedsbreve

Der er mange fordele ved at udsende nyhedsbreve, men ved at have en regelmæssig udsendelse - ugentligt eller månedligt - vil det hjælpe til at holde jeres brand "top of mind".  Når og hvis jeres kunder har jer i tankerne kan det påvirke deres næste købsbeslutning eller måske endda sikre at jeres brand bliver anbefalet videre til andre. 

Nyhedsbreve har fået et dårligt ry, da de oftest anses som spam og noget I evt. heller ikke selv ønsker at læse. De her dage kræver det mere at lave flotte relevante nyhedsbreve som aktiverer kunderne og skaber en effekt i en allerede konkurrenceramt indbakke. Det er her vi specialiserer os ved at drage strategi, kampagner mv. ind i jeres nyhedsbreve, få dem opsat til størst effektivitet og monitorere effekt sammen med jer. Som mange andre processer i denne verden er det en gensidig sparringsproces mellem jer og os der skaber den bedste effekt for jer og dette giver samtidig jeres kunder den største værdi. 

Vi arbejder sammen med jer for at segmentere jeres kunder, målrette indholdet og skabe flere virksomhedsambassadører som fortæller jeres historie.

Hvad kan vi ellers...?

Tryk & Digital tryk

Læs mere

Storformat print

Læs mere

Web

Læs mere

Koncept, Strategi & design

Læs mere

Digital Markedsføring

Læs mere

Digitale bannere

Læs mere

SEO

Læs mere

SEM

Læs mere

SoMe

Læs mere

Kontakt os


Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik