Bureau

Kunsten, kulturen, ideen og meningen. Budskabet, fortællingen og den visuelle genkendelse. Vi kreerer i tæt samarbejde med dig og din virksomhed en strategi, hvor vi finder frem til “the meaning of your brand”.

KONCEPTUDVIKLING

Få udviklet dit koncept i samarbejde med vores stærke kreative og digitale kræfter – fra idé til endelig implementering og løbende videreudvikling. Vi kender hele den strategiske proces, og kan hjælpe med at udvikle og opfylde jeres mål for ethvert projekt, samt at vælge de rigtige platforme og medier til jeres kommunikation.

Kontakt:

Branding

Bliv inspireret og rådgivet i at brande din virksomhed eller dit næste projekt, så det skiller sig ud og fremstår unikt. Vi er eksperter i storytelling og at skabe kreative og effektive kunderejser, der løfter dit brand.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Design

Den visuelle identitet er ansigtet udadtil, og de grafiske virkemidler er enormt vigtige for at løfte budskabet og sætte et stærkt aftryk. Uanset om man vælger et stilsikkert og moderne design, eller man ønsker at skille sig ud med et kreativt koncept, så skal det afspejle brandet og den strategi man efterstræber. Designet skal tænkes ind på mange platforme, og der skal være en rød tråd i den visuelle kommunikation.

Om din virksomhed allerede har et klart design defineret, og ønsker sparring til at opdatere eksisterende materiale, eller om der skal skabes et nyt brand design fra bunden, så kan vi hjælpe med alt fra at definere tankerne bag designet til at udrulle idéerne i markedsføringen på diverse medier.

Vores designbureau består af mange erfarne og kreative specialister, der er vant til at lytte til kundernes ønsker og behov, og kombinere det med inspirerende grafiske løsninger. Sammen skaber vi et stærkt grafisk udtryk, der får det bedste frem i din virksomhed og styrker den overordnede brandværdi.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

CVI

Corporate Visual Identity, forkortet CVI, er beskrivelsen af din virksomheds grafiske og visuelle identitet. Det er ikke blot for at definere brugen af et logo, men det er også for at skabe en gennemgående linje i kommunikationen, ved at opstille regler for hvad man gør og navnligt IKKE gør.

Vælg de rigtige fonte til at forstærke budskaberne og brandværdien, og vær sikker på at man definerer de korrekte farver, så markedsføringen ikke bærer præg af et væld af forskellige nuancer, uden større sammenhængskraft.

Enhver virksomhed kommer ikke uden om at have et opdateret CVI, men det kan til tider også være nødvendigt at redefinere reglerne, for at forenkle den visuelle identitet. Vi hjælper gerne med få styr på jeres designmanual eller brandguide, så kommunikationen ikke kommer til at lide under en mangelfuld visuel identitet.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Digital Strategi

Vi tilbyder at skabe et solidt overblik over jeres digitale strategi, og udvælge de digitale platforme hvor I har brug for at styrke jeres tilstedeværelse. Vi analyserer jeres data og rådgiver jer i at få mere ud af jeres online markedsføring og opnå en mærkbar digital vækst.

Der er masser af potentiale i de mange online kanaler der i dag er til rådighed, men det kan hurtigt blive lidt af en digital jungle, og ofte er der brug for at en online-strategi der kan udnytte ressourcerne bedst muligt og hjælpe med at opnå de mål i opstiller for jeres brand. Kontakt os for en uforpligtende gennemgang af jeres muligheder, og hør mere om hvordan vi kan vækste hele jeres online markedsføring.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Web

Hjemmesider & E-commerce

Hos Redhill arbejder vi med mange forskellige CMS-platforme, men har et særligt fokus på open source CMS’er. Vores vurdering er, at du som kunde i længden er bedst stillet med en open source platform.

Hvad er open source?

Begrebet open source (åben kildetekst, åben kildekode, fælleskode) stammer fra slutningen af 1990’erne og betyder, at platformen i sig selv er åben, og at koden er gennemsigtig. Dette er vigtigt for os, men også for jer som kunde, da I får en platform, der altid har mange muligheder – og som følger med tiden.

Hvilken platform er bedst til jer?

Dette vurderes individuelt med jer. Vi danner os et overblik over jeres krav, og hvad I ønsker at få ud af jeres side. Derefter vil vi anbefale det CMS, vi mener bedst kan løfte opgaven – og vokse med jer.

Web har udviklet sig meget og må ikke være en udfordring/flaskehals i dag. Målet er at have en dynamisk platform at arbejde med, således at man rimelig let kan vende retningen, hvis der skulle være behov for dette.

Vi fokuserer på at lave løsninger, som er bygget effektivt og enkelt, og som overholder søgemaskinernes krav og giver jer en frihed til at kunne arbejde med jeres løsning – uden at skulle ringe til en konsulent.

Hvordan hænger dette sammen med E-commerce?

E-commerce-verdenen har i dag mange KPI’er. Det er altid rart at se omsætning og besøgstal stige og måske endda også opleve ordremængden stige – undtagen hvis det gennemsnitlige ordrebeløb falder.

Her er det, at en dynamisk platform kommer til sin ret; når man optimerer sin E-commerce løsning, prøver at optimere sin konverteringsrate eller prøver at teste, hvorfor man måske mister kunder. Så det er vigtigt at kunne arbejde med sin platform, uden at man skal investere halvdelen af ens omsætning.

Vi kan hjælpe jer med både: hosting, teknikken og rådgivningen til den bedste platform – og endda også med betalingsløsninger og integration til ERP-systemer, hvis I skulle have behov for dette.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

SOME

Redhill er din ekstra ressource som effektiv SoMe-designer, manager eller redaktør.

SoMe er en forkortelse for Sociale Medier. Socialmedia er flere kommunikationskanaler, som gør det muligt at kommunikere hurtigt og effektivt med andre. Dette er oftest:

FaceBook
LinkedIn
Instagram
Youtube
Twitter
Snapchat

Der findes selvfølgelig mange flere – fx. Pinterest, Reddit… Ønsker I at høre mere om specifikke medier, eller ønsker I at arbejde sammen med os omkring en unik strategi, så kontakt os i dag.

Kontakt vores specialister:

Sælger
Specialist
Specialist

Nyhedsbreve

Der kan være mange fordele ved at udsende nyhedsbreve. Man skal bare vide, hvad man har med at gøre.
Ved at have en regelmæssig gennemarbejdet udsendelse ugentligt eller månedligt, baseret på en langsigtet strategi, kan I bruge nyhedsbrevet til at holde jeres brand i “top of mind”.

Når kunderne har jer i tankerne, kan det påvirke deres næste købsbeslutning og/eller måske endda sikre, at jeres brand bliver anbefalet videre til andre.

Nyhedsbrevets bagside

Nyhedsbreve har desværre fået et lidt dårligt ry, da de oftest anses som spam og læsning, der bliver prioriteret lavt. Det kræver derfor mere at lave flotte relevante nyhedsbreve, der aktiverer kunderne og skaber effekt – i en allerede konkurrenceramt indbakke.

Også her kan vi hjælpe jer med at gøre en forskel. Vi drager strategi, kampagner mv. ind i jeres nyhedsbreve, får dem opsat til størst effektivitet – og monitorerer effekten sammen med jer.

Som mange andre processer i denne verden er det en gensidig sparringsproces mellem jer og os, der skaber den bedste effekt for jer. Dermed skaber vi værdi – både for jer og jeres kunder.

Vi arbejder sammen med jer om at segmentere jeres kunder, målrette indholdet og skabe flere virksomhedsambassadører, der fortæller jeres historie videre.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

ADWORDS

Få det bedste ud af Google AdWords og styrk den digitale markedsføring med øget trafik til jeres site og målbare resultater for online-annoncerne.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Digitalbannere

Skab øget opmærksomhed med jeres digitale annoncering, og erstat de statiske bannere med animerede effekter, video og nye interaktive muligheder. Vi udvikler allerede HTML5 bannere for en lang række virksomheder – og kan også hjælpe jer med at skille jer ud med et stærkere digitalt aftryk.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Video / Foto

Styrk din markedsføring og visuelle identitet med professionelle billeder og målrettet videoproduktion. Tag branding til et nyt niveau, og gør kommunikationenen mere kreativ og spændende. Vi kan rådgive dig til at vælge de rigtige løsninger, uanset hvor stor eller lille en produktion du ønsker.

Video

En videoproduktion er perfekt til at lave storytelling, og kan bruges til en lang række medier. Den visuelle identitet styrkes, og du synliggør dine budskaber langt bedre, f.eks. på de sociale medier. Derudover får du mulighed for at tale med følelser og nå dybere ind til din målgruppe. Vi samarbejder med flere dygtige fagfolk, og har god erfaring med at skabe mærkbare resultater med videoproduktion og animation.

Foto

Gode billeder er utrolig vigtige at have, både i jeres fysiske markedsføring, såvel som på jeres digitale platforme. Medarbejderne skal selvfølgelig fremstå professionelle, med flotte profilbilleder på jeres website, og jeres resultater eller produkter skal præsenteres på den mest overbevisende måde. Vi samarbejder med flere dygtige fotografer, der er specialister på hver deres område. Selvom smartphones i dag tager nok så flotte billeder, vil det aldrig overgå en erfaren fotograf, der lige præcis ved hvordan man fremhæver et budskab, og som kan sætte en scene med sit udstyr og forståelse for lys og farver.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale om jeres behov, og hør hvad vi kan gøre for jer.

Kontakt:

Sælger
Specialist
Specialist

Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik· Cookiespecification